TILBAKE TIL FORSIDEN

OM OASE FONTENER

Oase Fontener, er et norsk foretak med eksklusiv importavtale med tyske OASE GmbH.

Foretaket ble startet i 1982 av Inge M. Bakken i Lillestrøm, 1. mars 1989 kjøpte Rune Sunde firmaet og flyttet det til Stavanger. Målet er å levere alle typer fonteneanlegg med høyest kvalitet. Ingen anlegg er for små, ei heller for store for oss.

Gjennom hagesentre, rørleggerfirma og anleggsgartnerfirma har vi i dag forhandlere spredd utover hele Norge.

Naturligvis kan vi i Stavanger levere hjem til deg, dersom du bestiller fra vår avdeling. Vi sitter inne med høy kompetanse, dersom det er noe spesielt du lurer på, eller hvis du er interessert i hagefontene, hagedam, vannfall, rislebekk, fontener til større parkanlegg, flytende fontener, kontorbygg mm.

Våre installasjoner har med tiden blitt mange, både når det gjelder hageanlegg og større anlegg. Vi har levert fonteneanlegg for bedrifter og det offentlige fra Kirkenes i øst til oljefelt som Gullfaks i vest. Fontenene foran Regjeringsbygget i Oslo, på Torgalmenningen i Bergen, Universitetsplassen i Tromsø er alle fontener som er levert av oss. I tillegg har vi stått for fontenei Breiavatnet i Stavanger, Lille Lungegårdsvann i Bergen og restaurering av fontener i Vigelandsparken.  

Oase Fontener tror og mener at den solide tyske kvaliteten er mye av det som har hjulpet oss til å bli så store på kort tid. Ved å gi inntil fem års garanti på mange av våre produkter, viser vi at vi kan stå inne for den kvaliteten vi lover.

Fonteneanlegg som skal være billigst mulig i innkjøp mangler ofte evnen til å motstå vannets slitasje, og vedlikeholdskostnadene blir da meget høyere.

Når det er snakk om et fonteneanlegg som ofte skal vare utendørs i norsk vær i tiår, er god kvalitet og riktig valg av deler noe vi mener er viktige stikkord.

OASE FONTENER ER TYSKE KVALITETSPRODUKT MED INNTIL 5 ÅRS GARANTI